fbpx

Hemstädning

Vår hemstädning ger en trevlig lugn i en stressig vardag. Efter en arbetsdag när du återvänder hem kan det vara trevligt att befinna dig i ett rent hem, också kan du få mer ledig tid att vara med familj och vänner och syssla med dina hobbyer. På Relax kan vi hjälpa dig att rengöra de områden som är så viktiga för dig.

Beställ Hemstädning

Hemstädning sker med 3 steg !

Steg 1

Välj en pris & boka en tid

Steg 2

Vi kommer & städar ditt hem

Steg 3

Du Relax !

Hemstädning Priser

Samtliga priser är inklusive 25% moms och efter 50% RUT-avdrag.
Priserna avser städuppdrag som utförs mån-fre kl. 8-17.

PLAN 1

200 kr
 • 0 - 25 kvm
 • 2 timmar

PLAN 2

525 kr
 • 26 - 50 kvm
 • 3 timmar

PLAN 3

700 kr
 • 51 - 75 kvm
 • 4 timmar

PLAN 4

875 kr
 • 76 - 100 kvm
 • 5 timmar

PLAN 5

1050 kr
 • 101 - 125 kvm
 • 6 timmar

PLAN 6

1325 kr
 • 126 - 150 kvm
 • 8 timmar

PLAN 7

1650 kr
 • 151 - 199 kvm
 • 10 timmar

Hemstädning Checklista

Det här är vårt uppdrag för Hemstädning

 1. Dammsugning golv, mattor
 2. Moppning golv
 3. Putsning av speglar
 4. Dammtorkning av fria ytor
 1. Rengöring av badkar/dusch/toalett
  och stänkytor kakel
 2. Torkning av badrumsskåp utvändigt
  och spegel
 3. Rengöring av kran och handfat
 4. Torkning av kakel vid handfat
 5. Rengöring av vitvaror utvändigt
 1. Torkning av vitvaror och fläkt
  utvändigt
 2. Torkning av köksluckor och lådor
  utvändigt
 3. Rengöring av disk- och köksbänk,
  spis och kakel
 4. Sopskåp
 5. Micro
Asset 1

Vanliga Frågor & Svar

kanske dinr din fråga här innan du ställer den till oss.

Kom gärna hem vid den första städningen och se att du är nöjd med resultatet. Ta bort leksaker, kläder och andra lösa föremål för att förenkla rengöringen. Se till att arbetsbänkar och sänkor är fria så att de kan rengöras.

Om det är något som vi missade i föreställningen kan du alltid kontakta oss så ser vi till att felet åtgärdas. Om du åtgärdar felet själv innan du kontaktar Relax eller har möjlighet att kontrollera felet kommer ingen ersättning att betalas. Det är viktigt att rapportera eventuella fel inom tre arbetsdagar efter rengöring.

Vi tar gärna emot information om att det finns husdjur i bostaden. Du som kund ansvarar för att se till så att ditt husdjur inte smiter ut eller riskerar att skadas. Vid exempelvis fönsterputs är det viktigt att se till så att djur inte riskerar att hoppa ut eller att djur som är känsliga för kyla och drag vistas så att de inte kan komma till skada.

När det gäller kraftigt smutsigt hus kan rengöringen inte utföras fullt ut till det överenskomna priset, vilket är baserat på ett normalt smutsigt hus. I de fall där ett mycket smutsigt hus uppstår debiteras kunden ett extra tillägg. Om kunden inte godkänner tillägget kommer rengöring endast att utföras i timmar enligt det avtalade priset. Priset per timme blir då 300 SEK / timme inklusive moms. Naturligtvis kan vi ordna stor städning eller specifika ytterligare tjänster vid behov.

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet.

Har Du Några Frågor ?

Kontakta Oss Nu !