fbpx

Julstädning inkl. fönsterputs

Vill du ha ditt hem helt rent innan nytt år eller flera gånger genom året? Vi är här för dig. Alla hem behöver en extra omsorgfull städning med jämna mellanrum. Ibland är det viktigt och nödvändigt för kunderna att ha hemman rena och väl städat genom året. Här har vi Julstädningen som gör ditt hem ordentligt rent. Därefter väljer du hur mycket hjälp du vill ha av oss i fortsättningen.

Beställ Julstädning

Julstädning sker med 3 steg !

Steg 1

Välj en pris & boka en tid

Steg 2

Vi kommer & städar ditt hem

Steg 3

Du Relax !

Julstädning Priser

Samtliga priser är inklusive 25% moms och efter 50% RUT-avdrag.

PLAN 1

549 kr
 • 0 - 29 kvm
 • 2 timmar

PLAN 2

1449 kr
 • 30 - 60 kvm
 • 4 timmar

PLAN 3

1699 kr
 • 61 - 80 kvm
 • 5 timmar

PLAN 4

1949 kr
 • 81 - 100 kvm
 • 6 timmar

PLAN 5

1999 kr
 • 101 - 120 kvm
 • 7 timmar

PLAN 6

2449 kr
 • 121 - 140 kvm
 • 8 timmar

PLAN 7

2699 kr
 • 141 - 160 kvm
 • 9 timmar

PLAN 8

2949 kr
 • 161 - 199 kvm
 • 10 timmar

Julstädning Checklista

Det här är vårt uppdrag för Julstädning
 1. Dammsugning golv, mattor och klädda/stoppade möbler
 2. Skakning av små mattor (om möjlighet finns)
 3. Moppning golv
 4. Torkning av golvlister, dörrar, karmar, kontakter, fönsterbrädor, fria ytor
 5. Putsning av speglar
 6. Tömning av papperskorgar
 7. Damning av möbler och lampor
 8. Dammtorkning av fria ytor på hyllor
 1. Rengöring av badkar/dusch och toalett
 2. Torkning av badrumsskåp utvändigt
 3. Rengöring av kran och handfat
 4. Torkning av väggar
 5. Rengöring av utsidan av vitvaror
 1. Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt
 2. Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopbehållare finns
 3. Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt
 4. Rengöring av disk- och köksbänk, spis och kakel

Vanliga Frågor & Svar

kanske dinr din fråga här innan du ställer den till oss.

Kom gärna hem vid den första städningen och se att du är nöjd med resultatet. Ta bort leksaker, kläder och andra lösa föremål för att förenkla rengöringen. Se till att arbetsbänkar och sänkor är fria så att de kan rengöras.
Om det är något som vi missade i föreställningen kan du alltid kontakta oss så ser vi till att felet åtgärdas. Om du åtgärdar felet själv innan du kontaktar maries.se eller har möjlighet att kontrollera felet kommer ingen ersättning att betalas. Det är viktigt att rapportera eventuella fel inom tre arbetsdagar efter rengöring.

Vi tar gärna emot information om att det finns husdjur i bostaden. Du som kund ansvarar för att se till så att ditt husdjur inte smiter ut eller riskerar att skadas. Vid exempelvis fönsterputs är det viktigt att se till så att djur inte riskerar att hoppa ut eller att djur som är känsliga för kyla och drag vistas så att de inte kan komma till skada.

När det gäller kraftigt smutsigt hus kan rengöringen inte utföras fullt ut till det överenskomna priset, vilket är baserat på ett normalt smutsigt hus. I de fall där ett mycket smutsigt hus uppstår debiteras kunden ett extra tillägg. Om kunden inte godkänner tillägget kommer rengöring endast att utföras i timmar enligt det avtalade priset. Priset per timme blir då 300 SEK / timme inklusive moms. Naturligtvis kan vi ordna stor städning eller specifika ytterligare tjänster vid behov.

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet.

Har Du Några Frågor ?

Kontakta Oss Nu !