fbpx

Hemstäd Abonnemang

Varje hem behöver uppmärksam och noggrann rengöring med jämna mellanrum under veckorna. Vår Städabonnemang är en inkluderande tjänst som är utformad för på grund av ständiga rengöringskrav och baseras på en checklista. Du kan också välja hur du vill ha frekvensen och stunderna för städtjänsten.

Beställ Hemstäd Abonnemang

Städabonnemang sker med 3 steg !

Steg 1

Välj en pris & boka en tid

Steg 2

Vi kommer & städar ditt hem

Steg 3

Du Relax !

Hemstäd Abonnemang Priser

Samtliga priser är inklusive 25% moms och efter 50% RUT-avdrag.

Varannan Vecka
Veckostädning

PLAN 1

kr  999
 • 2 timmar
 • 2 tillfälle per månad

PLAN 2

kr  1375
 • 3 timmar
 • 2 tillfälle per månad

PLAN 3

kr  1775
 • 4 timmar
 • 2 tillfälle per månad

PLAN 4

kr  2100
 • 5 timmar
 • 2 tillfälle per månad

PLAN 5

kr  2400
 • 6 timmar
 • 2 tillfälle per månad

Hemstäd Abonnemang Checklista

Det här är vårt uppdrag för Hemstäd Abonnemang

 1. Dammsugning och våttorkning av golv
 2. Avtorkning av garderober och skåp (utvändigt)
 3. Putsning av speglar
 1. Tvättställ rengörs
 2. Badrumsskåp rengörs (utvändigt)
 3. Rengöring av hela golvet
 4. Rengöring av badkar/dusch/toalett
 5. Rengöring av kran och handfat
 6. Kakelväggar tvättas av
 1. Rengöring av spis (utvändigt)
 2. Ugnsluckanas glas rengörs (utvändigt)
 3. Rengöring av kyl och frys (utvändigt)
 4. Diskbänk, vask och arbetsbänkar rengörs
 5. Diskmaskin rengörs utvändigt
 6. Skåpluckor torkas av, skåp och lådor torkas (utvändigt)
 7. Kakelväggar torkas av
Asset 1

Vanliga Frågor & Svar

kanske dinr din fråga här innan du ställer den till oss.

Kom gärna hem vid den första städningen och se att du är nöjd med resultatet. Ta bort leksaker, kläder och andra lösa föremål för att förenkla rengöringen. Se till att arbetsbänkar och sänkor är fria så att de kan rengöras.
Om det är något som vi missade i föreställningen kan du alltid kontakta oss så ser vi till att felet åtgärdas. Om du åtgärdar felet själv innan du kontaktar maries.se eller har möjlighet att kontrollera felet kommer ingen ersättning att betalas. Det är viktigt att rapportera eventuella fel inom tre arbetsdagar efter rengöring.

Vi tar gärna emot information om att det finns husdjur i bostaden. Du som kund ansvarar för att se till så att ditt husdjur inte smiter ut eller riskerar att skadas. Vid exempelvis fönsterputs är det viktigt att se till så att djur inte riskerar att hoppa ut eller att djur som är känsliga för kyla och drag vistas så att de inte kan komma till skada.

När det gäller kraftigt smutsigt hus kan rengöringen inte utföras fullt ut till det överenskomna priset, vilket är baserat på ett normalt smutsigt hus. I de fall där ett mycket smutsigt hus uppstår debiteras kunden ett extra tillägg. Om kunden inte godkänner tillägget kommer rengöring endast att utföras i timmar enligt det avtalade priset. Priset per timme blir då 300 SEK / timme inklusive moms. Naturligtvis kan vi ordna stor städning eller specifika ytterligare tjänster vid behov.

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet.

Har Du Några Frågor ?

Kontakta Oss Nu !